Hoe gaat het na de fotoshoot?

Wat leuk dat jullie geweest zijn voor een shoot, hopelijk was dit een fijne ervaring!
Nu is het wachten begonnen, terwijl wij aan de slag gaan om de foto’s zo mooi mogelijk te bewerken. Dit duurt maximaal 3 weken.

Na deze periode krijgen jullie een link via Pixieset met je eigen unieke code waarmee je je foto’s kunt bekijken en je bestellingen kunt doen. Je kunt kiezen voor een upgrade van de vooraf gemaakte keuze.

Het bestellen van de foto’s kun je door op de overzichtspagina (waar alle foto’s bij elkaar worden weergegeven) met de muis op het hartje op de foto te gaan staan. Als je op dat hartje klikt heb je de bestelling van de foto gemaakt.

Je ontvangt de digitale foto’s via een download link van Pixieset.
De link is maar een week te gebruiken, binnen deze tijd op je computer of laptop op te slaan.
Doe bestellingen altijd vanaf je laptop of computer. De weergave vanaf een telefoon is onbetrouwbaar. We geven enkel garantie op fotoafdrukken die via ons besteld zijn.
Als jullie bestelling compleet is krijgen jullie een mail dat de producten bij ons klaar liggen. Maak voor het ophalen van je spullen altijd even een afspraak. Dit om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat. We zijn nl. niet altijd aanwezig.
Je kunt er ook voor kiezen om gekozen producten te laten verzenden.
De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakket. Samen verzenden is natuurlijk altijd het meest voordelig.
Heb je verdere vragen over de keuze en oplevering van je shoot dan horen we dat graag!